728x90
Ağıralioğlu: Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız!

Yavuz Ağıralioğlu Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

 

 

 

İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının dayatılmasına itiraz etti. Ağıralioğlu açıklamalarına ''Partim adına değil kendi adına konuşmuyorum kendi adıma konuşuyorum'' diye ekledi.

 

 

Trthaber’in aktardığına göre, Ağıralioğlu’nun konuşmalarında öne çıkanlar:

 

 

KEMAL BEY'İN DAYATILMASINA İTİRAZ EDİYORUM

 

Haramla yalanla kazanmaktansa doğrulukla kaybetmeyi göze alanlarız. PKK'ya müsamaha yok, bölücülüğe cüretkarlık imkanı tanımak yok. Devletin milletin varlığına kasteden kimseye tebessüm yok. Cumhuriyeti istismar etmek isteyen kimseye anlayış yok. Memleket birliğimize kasteden hiç bir hevesi siyasi matematik girdabında memleketin istikbaline, masasına kurmak için getirenlere asla müsaade yok.

 

Kemal Bey'in dayatılmasına itiraz ediyorum. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Devletin şerefli makamlarını bölücülerin pazarlığı haline getirdiler.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN BİRBİRLERİNİN BOĞAZINA SARILDIĞI SON SEÇİM

 

İyi Parti'de devletine milletine düşman olan bir alçağa tevessül edecek bir tane namussuz yoktur. Bir PKK'lının varlığından rahatsız olmayacak bir tane alçak yoktur bizim içimizde. Milletim beni dün öyle söyledi bugün de böyle söylüyor diye sevseydi ben dün öyle söyler bugün böyle söylerdim.

 

Türk milliyetçilerinin birbirlerinin boğazına sarıldığı son seçimdir bu. Türk milliyetçilerinin birbirlerinin boğazını sıkarak bu memlekette en şerefli makamları bölücülüğün hedefi haline getiren acziyete sebep olmak bu yüzden de memleketin bu irade sıkışmasında mesul olmakla geçirdiği son seçimdir. Yarın memleketi yönetme adına içine düştükleri son zillettir.

 

Bundan sonraki ilk seçim Türk milliyetçiliği bütün bir memleketi tüm renkleri ile ayağa kaldıracak. Bu birbirlerini boğazlayıp memleketin makamlarını bu bölücülüğün elinden kurtaracaktır. Hepimizin namus borcudur. İnanın bunu göreceksiniz belki bu seçim sanki başka seçimler doğuracak gibi gelen bu seçim bundan sonra memleketini sarıp sarmalayacak ve sadece siyaseten olanı biteni gördüm diye analiz eden değil, olanı biteni gördüm yönetiyorum diyen bir Türk milliyetçiliğinin iradesine şahit olacaktır. Milletin bizi yürüyeceğimiz yolda hangi ilkelerle göreceğini ihbar ediyorum millet vicdanına. Biz kazanmak için her yolu mübah görenler değil, Türk milletini bu kıskaç içerisinde sarıp sarmalayacaksak partilere ayırmadan bütün bir milleti sarıp sarmalayacağız.