728x90
Bella Hadid Türkiye İçin Yardım Çağrısı Yaptı!

Türkiye yaralarını sarmaya devam ederken ünlü isimlerden de destekler sürüyor. Bella Hadid sosyal medya hesabından Kahramanmaraş merkezli 10 ili sarsan iki depremin ardından Türkiye ve Suriye için bağış çağrısı yaptı. 

 

Bella Hadid Kahramanmaraş merkezli 10 ili sarsan iki depremin ardından Türkiye ve Suriye için bağış çağrısı yaptı!
 

Habertürk’ün aktardığına göre; Bella Hadid, Şu anda en vahim insani durum, bu felaketten önce bölgede yaşayan 4,5 milyon insanın en az 4,1 milyonunun zaten insani yardıma muhtaç olduğu kuzeybatı Suriye'de yaşanıyor. Mülteci kampları anında çökme tehlikesiyle karşı karşıya. Türkiye ile Suriye arasındaki tek ikmal ulaşım yolu depremle yıkıldı.

 

Bu inanılmaz ülkeler ve insanlar için derin bir keder içindeyim. Yakın gelecekte yapabileceğim daha çok şey düşünüyorum. Ancak şimdilik sizi bazı güvenilir kuruluşlarla baş başa bırakacağım. Sizi seviyorum. Açıklamasından sonra Ünlü model, ayrıca takipçilerinin yardım etmesini istediği kuruluşları UNICEF, Suriye'deki Beyaz Kasklılar, Suriye-Amerikan Tıp Derneği, Uluslararası Tıp Birliği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği olarak sıraladı.