728x90
Beşiktaş’a Yeni Teknik Direktör Yolda

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Hollandalı Giovanni van Bronckhorst için artık imza zamanı.

 

Beşiktaş Giovanni pürüzlerini çözdü. Geri sayım başladı.

sözcü.com yazarlarından Doğan Gündoğdu’nun aktardıklarına göre, teknik heyeti konusunda ısrarcı olan Hollandalı çalıştırıcı; Jean-Paul van Gastel, Dave Vos ve Roy Makaay’la da anlaşılmasını istemişti. Üç yardımcı antrenörün de ekipte yer alacağı öğrenildi. Yönetimin farklı takımlarda görev alan bu hocalarla da anlaştığı ifade edildi.

48 yaşındaki teknik adamı ve ekibini getirilmesi için bugün özel bir uçak ayarlandı. Her şey planlandığı gibi giderse öğle saatlerinde İstanbul’da olacak Beşiktaş’ın yeni teknik heyeti, Kasımpaşa maçını da tribünde izleyecek. Resmi imzaların da yarın atılması bekleniyor.

 

Yeni Yıldız

Beşiktaş, devre arası transferde en az üç futbolcu transferi yapmayı planlıyor ve bunların ilki Karadeniz’den gelebilir. Sezon başında da gündeme gelen Anastasios Bakasetas yeniden konuşuluyor.

Transferine izin verilmesini isteyen ve Yunan ekipleriyle görüşen Bakasetas aradığı kontratı bulamadı. Beşiktaş da yeniden devreye girdi. Sezon sonu bitecek kontratı öncesi bordo-mavili kulüp 1.5 milyon Euro istiyor. Siyah-beyazlılar ise kadro dışı oyuncularından bazılarını takasta önerdi. Pazarlıklar olumlu şekilde devam ediyor. Bu transferin gerçekleşme olasılığına yüzde 90 ihtimal veriliyor.

 

 

 

 

 



Etiketler: