728x90
Çamlıca Tepesi'nde yer alan Çamlıca Kulesi'nde Açılış ardından fiyatlar belirlendi

Geçen cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapıldıktan sonra  Çamlıca Kulesi'ndeki fiyatlar belirlendi.

 Üsküdar ilçesindeki Küçük Çamlıca Tepesi'nde yer alan Çamlıca Kulesi . Toplam yüksekliği 369 metre ve  kulenin 220 metrelik bölümü ise 53 katlı betonarme yapılı, 145 metrelik bölümü ise antenden yapılmıştır. Kule'nin yüksekliği sayesinde  ziyaretçiler İstanbul' un manzarasını yukardan seyredebilecekler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılması ardından  Çamlıca Kulesi'nde yeni  fiyatlar açıklandı. Kuleye giriş ücreti tam bilette 60, indirimli bilette 30 TL oldu. Yabancı turistler  için ise kuleye giriş ücreti için  120 TL ödeyecek. Ziyarete gelenler için masalar  bulunuyor ve  yemekler ,içecekler sunuluyor.   Çamlıca Kulesi'ne Türk ve Azerbaycan bayrağı yansıtıldı       

Menülerde neler var ?

Bir bardak çayın fiyatı 10 lira olarak fiyatlandı. Bir fincan Türk kahvesinin fiyatı ise 20 lira. Coca Cola, Fanta, ayran gibi soğuk içecekler 18 lira olarak fiyatlandı. Limonatanın fiyatı, 22 lira oldu. İşte diğer menüler :