728x90
Ceren Gündoğdu'nun Başarısı

Televizyonun sevilen yüzü Ceren Gündoğdu, sektör değiştirdi. Bir başarıya daha imza attı ve tekstil işine girdi. Gündoğdu, kendi markasını kurdu. Dünya açılmak istediğini dile getiren Ceren Gündoğdu, markasını Avrupa ülkelerine tanıtmak istiyor.

 

Ceren Gündoğdu bir başarıya daha imza attı. 10 yıldır televizyon ekranlarında olan Ceren Gündoğdu, 2022 yılının ilk çeyreğinde yeni bir sektöre daha giriş yaptı. Tekstil işine ilk adımını attı.  Televizyon sunuculuğunun yanı sıra yıllarca  Ceren Gündoğdu Mr & Mrs isimli moda dergisini çıkarıyordu. Zaten modayı sürekli takip ettiği için geniş bir bilgi birikimi var. Bu yeteneğini fırsata çevirip, elbise üretimi işine adım attı. Bu sene kendi markasını çıkardı. Ceren Gündoğdu Butik isimli firmasını kurarak Ceren Gündoğdu markasını e-ticarette ilk 100 firma arasına sokmayı hedefleyen Gündoğdu, en kısa sürede yurt dışına açılmayı hedeflediğini ve kendi markasını bir çok Avrupa ülkesinde tanıtmak istediğini söyledi.

 

'Yılın En İyi Girişimcisi' ödülü

 

Tekstil sektörüne yeni bir soluk getirmek için çok emek harcayan Gündoğdu bu yıl Eylül ayında düzenlenen bir gecede “Yılın En İyi Girişimcisi” ödülüne layık görüldü.