728x90
Damat Tween, ''metaverse'' mağazasını açtı

Tekstil sektöründe  hizmet veren  Damat Tween, metaverse ( sanal evren ) mağazasının hazırlık  çalışmalarını tamamlayarak ilk görüntülerini paylaştı. Şirket, mağaza açılışı ile birlikte özel bir kapsül koleksiyon çıkararak NFT ürünlerin( fiziksel dünyadaki koleksiyon parçalarının dijital yansımaları ) satışını ve 2022-2023 sezon defilesini metaverse'de yapmayı planlıyor. 

Damat Tween,  2022-2023 sonbahar/kış sezonuyla birlikte müşterlerin deneyimlerine sunulucak mağazasının ilk görüntülerini vermiştir. Defile mağazada avatarlar eşliğinde düzenlenmiştir.

GoArt Metaverse platformu ile iş birliğinde metaverse adım atan Damat Tween, metaverse mağazası ile müşterilerine zaman tasarrufu ayrıcalığı sunmayı amaçladığını yaptığı açıklamaya paylaştı. Müşterilerin mağazaya gitmek zorunda kalmayacağı bu sistemde istenen lokasyondan artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik teknolojileri ile metaverse mağazasında sanal gezinti yaparak Damat Tween koleksiyonlarını tüm özellikleri incelenebilecektir.

Müşteri, satın almak istediği kıyafeti istediği bedende kendi avatarına giydirebilecek. Beğenilen ürünler online olarak satın alınabilecektir.