728x90
Dünya Kupası’nda İlk Yarı Final Heyecanı!

Dünya Kupası'nda finale doğru giden yolda bu akşam Arjantin-Hırvatistan karşı karşıya gelecek. FIFA 2022 Dünya Kupası'nda ilk yarı final mücadelesi bu akşam 22.00’da Arjantin-Hırvatistan arasında gerçekleşecek. Grup aşamasında oynadıkları iki maçı dengede tamamlayan ve birer galibiyet alan iki takım Dünya Kupası’nda üçüncü kez karşı karşıya gelecek.

 

 FIFA 2022 Dünya Kupası'nda ilk yarı final mücadelesi bu akşam 22.00’da Arjantin-Hırvatistan arasında gerçekleşecek. Müsabaka 88 bin 966 kişilik kapasiteye sahip Katar’ın en büyük stadyumu Lusail Stadyumu’nda oynanacak. İtalyan hakem Daniele Orsato’nun düdük çalacağı maçta Arjantin, 36 yıllık şampiyonluk özlemine son vermeye çalışacak. Grup aşamasında oynadıkları iki maçı dengede tamamlayan ve birer galibiyet alan iki takım Dünya Kupası’nda üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Yarı finalde forma giymesi halinde Messi “Dünya Kupası’nda en fazla forma giyen (25 maç) oyuncu” rekorunda Lothar Matthaus’a ortak olacak. En az bir gol atması halinde ise Dünya Kupası’nda en fazla gol atan Arjantinli futbolcu unvanını elde edecek.

 

messi

 

Diğer yandan art arda ikinci finalini oynamak isteyen Hırvatistan tecrübeli kaptanı Luka Modric liderliğinde ter dökecek. Hırvatistan’ın 37 yaşındaki orta saha oyuncusu Modric, Messi hakkında Television Espanola’ya verdiği röportajda şunları söylemişti: “Büyük bir takıma karşı yarı final oynayacağız. Sadece bir oyuncuya karşı değil. Tabi ki Leo önemli bir oyuncu. Onu durdurmakta zorlanacağız ama hazırlıklıyız ve her şeyimizi ortaya koyacağız. Umarım finale yükselmek için yeterli olur.”

  Müsabaka bu akşam saat 22.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. 



Etiketler: