728x90
Emrah Yedekci: E- Ticaretin Kadınlara Sunduğu Üç Temel Avantaj Var!

Dijital Stratejist, Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı Emrah Yedekci 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Özel Açıklamalarda Bulundu! Yedekci, Dijital Ekonomide Kadın Girişimcilerin Yerine Değindi!

 

Dijital stratejist, sosyal medya ve e- ticaret uzmanı Emrah Yedekci, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde özel açıklamalarda bulundu. Yedekci, konuşmalarında dijital ekonomide kadın girişimcilerin yerine değindi. 

 

Başarılı girişimci, dijitalleşmenin önemine dikkat çekerek dijital ekonomide kadınların potansiyeli nasıl açığa çıkarılır? sorusunu cevapladı.

 

Yedekci, açıklamalarında e-ticaretin kadınlara sunduğu üç temel avantaj var vurgusu yaparak, kadın girişimcilerin küresel erişimi kullanarak yerel pazarlamanın ötesinde büyüyebileceklerini belirtti.

 

Dijital ekonomi çok geniş bir kategori olsa da, kadınlar 2025 ile 2030 arasında yalnızca Anadolu'da e-ticaret pazarlarına milyonlarca dolar katkıda bulunabilir. Dijital Strateji uzmanı Emrah Yedekci'ye göre e-ticaretin kadınlara sunduğu üç temel avantaj vardır. İlk olarak, geleneksel tuğla ve harç işletmelerine göre daha düşük giriş engelleri sunar. Bu, kadın girişimcilerin işlerini daha düşük başlangıç ​​maliyetleriyle ve fiziksel bir vitrine ihtiyaç duymadan başlatabilmeleri anlamına geliyor ki bu da önemli bir avantaj olabilir. Anadoludaki kadın girişimcilerin dünyanın her yerindeki müşterilere ulaşmasını sağlayabilir. Kadın girişimciler, müşteri tabanlarını genişletmek ve işlerini yerel pazarlarının ötesinde büyütmek için bu küresel erişimi kullanabilirler.