728x90
Futbolcu Caner Erkin Beşiktaş'a Mı Dönüyor?

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Fatih Karagümrük'den ayrılmıştır. Dün yaptığı açıklama ile Caner Erkin'in kulübe veda ettiğini açıklamıştı. Sürpriz ayrılık sonrası Caner Erkin ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Erkin Beşiktaş'a mı dönüyor?

 

Ajansspor'daki habere göre; Caner Erkin dün itibarıyla Fatih Karagümrük'ten ayrıldı. Ocak ayına kadar kulüpsüz kalacak olan tecrübel sol bekin eski takımı Beşiktaş'la görüştüğü öne sürüldü. Beşiktaş, Arthur Masuaku'yu yollayacak ve Caner ile yarım sezonluk anlaşmaya varacak. Süper Lig ekiplerinden VaVacars Fatih Karagümrük, Caner Erkin ile yolları ayırdı. Sezon başında kırmızı siyahlı takıma Transfer olan 34 yaşındaki sol bek, 12 Süper Lig maçında oynayıp 6 asist yapmıştı.

 

canererkın

 

Beşiktaş'a mı dönüyor?

 

Caner Erkin’in daha önce forma giydiği Beşiktaş’a dönebileceği iddia edildi. Milli futbolcunun, menajerler tarafından siyah beyazlı kulübe teklif edildiği, yönetimin ise bu konuda kararı teknik direktör Şenol Güneş’e bıraktığı öğrenildi. Güneş onay verdiği takdirde Caner BEŞİKTAŞ’a dönecek. Caner Erkin, 1 kez Süper Lig şampiyonluğu kazandığı siyah beyazlı takımda 122 maça çıkarken, 6 gol atıp 31 asist yapmıştı. Ligin geri kalanında yola Caner Erkin ve Umut Meraş ile devam etmeyi planlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş, eski öğrencisi Caner'i kadroda görmek istiyor.

 



Etiketler: