728x90
GittiGidiyor kapanıyor mu ?

Uzun yıllardır Türkiye'de faaliyet gösteren e-ticaret platformları arasında yer alan GittiGidiyor önemli bir açıklamada bulundu.  eBay yaptığı açıklamada şirketin geleceği ile ilgili detayları duyruldu. eBay yaptığı yazılı açıklamada Türkiye ortaklığını GittiGidiyor'u kapatıcağını duyurdu. 

GittiGidiyor birinci çeyrek sonu itibariyle eBay'e yaklaşık 4 milyon aktif alıcı kazandırmıştır. 2011 yılında GittiGidiyor'un yüzde 93'ünü alan eBay, 2016 yılında da hisselerin tamamını almıştı. 

GittiGidiyor sosyal medya'da yapmış olduğu açıklamada şunları söylemiştir; '' eBay'in Türkiye'de süregelen rekabet dinamikleri doğrultusunda aldığı kararla, GittiGidiyor olarak faaliyetlerimizi durdurarak platformumuz, bugünden (20 Haziran 2022) itibaren yeni ürün listelemeye kapatıldı. Site üzerindeki ''Hesabım'' bölümü, tüm alıcı ve satıcılarımızın tamamlanmamış işlemleri için 5 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak. Müşteri hizmetlerimiz ise 30 Eylül 2022 tarihine kadar kullanıcılarımıza destek vermeye devam edecek.

Bu yolculukta bizimle olan tüm paydaşlarımıza, alıcı ve satıcılarımıza bağlılıkları ve GittiGidiyor'a olan katkıları için teşekkür ederiz.'' 

diyerek bir açıklamada bulundular.