728x90
Gökçen Pınarbaş, Oyunculuk Kariyerine TRT 1'de Yayınlanan Benim Güzel Ailem Dizisiyle Başladı!

Gökçen Pınarbaş, Oyunculuk Kariyerine TRT 1'de Yayınlanan Benim Güzel Ailem Dizisiyle Başladı! Detaylar haberimizde…

 

 

6. Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışması finalistlerinden manken Gökçen Pınarbaş oyunculuk dünyasına adım attı. TRT 1’de yayınlanan Benim Güzel Ailem  dizisinde yer alan Gökçen’in hayali  iyi bir oyucu olmak ve devamlı bir projede yer almak.

 

 

“Oyunculuğu çok seviyorum, setlerde çalışmak bana heyecan veriyor, yolun başında olduğumu biliyorum. Buradaki deneyimli oyuncuları gözlemliyorum ve Onlardan da yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum” diyen 20 yaşındaki genç oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimine devam ediyor.

 

 

Gökçen Pınarbaş, Oyunculuk Kariyerine Başladı

 

 

6. Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışması finalistlerinden manken Gökçen Pınarbaş oyunculuk dünyasına adım attı.. TRT 1’de yayınlanan Benim Güzel Ailem  dizisinde yer alan Gökçen’in hedefi  iyi bir oyucu olmak ve devamlı bir projede yer almak. “Oyunculuğu çok seviyorum, setlerde çalışmak bana heyecan veriyor, yolun başında olduğumu biliyorum. Buradaki deneyimli oyuncuları gözlemliyorum ve Onlardan da yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum” diyen 20 yaşındaki genç oyuncu televizyon dünyasına göz kırpıyor.



Etiketler: