728x90
Hatay İskenderun Limanı'ndaki Yangın Kontrol Altına Alındı!

İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda çıkan yangına ekiplerin müdahale edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde orman yangınları için kullanılan Beriev yangın söndürme uçağı ve T79 yangın söndürme helikopteri de yangına müdahale etti.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Hatay'da, İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda depremden sonra çıkan yangının kontrol altına alındığını bildirdi. 

Bakanlık, Twitter'daki hesabından yangına müdahale görüntüsünü paylaşarak, "İskenderun Limanı’ndaki yangına Beriev yangın söndürme uçağı ve T79 yangın söndürme helikopterinin müdahalesi devam ediyor" açıklamasını yapmıştı.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter'daki hesabından, "İskenderun Limanı'nda gece çıkan yangına Ankara itfaiyesi olarak köpük kulemiz ve arazözlerimizle müdahale ettik" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Twitter'daki hesabından Hatay'da, İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda depremden sonra çıkan yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Açıklamada, "İskenderun limanındaki Yangın; denizden, karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alınmıştır. Bu limanda gemi elleçleme hizmetleri verilememekte olup, bekleyen gemiler diğer tesislere yönelmelidir. Körfezdeki diğer liman tesislerinde operasyonlar için engel bulunmamaktadır" denildi.



Etiketler: