728x90
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan 'İBB Soruşturması' Açıklaması!

Aylık basın bilgilendirme toplantısında konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne  açılan soruşturmayla ilgili 'Cuma gününe kadar tamamlanmış olacak' açıklamasını yaptı.

 

DHA'nın haberine göre; İçişleri Bakanlığı, 'Cuma gününe kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili soruşturma tamamlanmış olacak' açıklamasında bulundu. Aylık basın bilgilendirme toplantısında konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne  açılan soruşturmayla ilgili “Cuma gününe kadar tamamlanmış olacak” açıklamasını yaptı.

 

ısmaıl

 

Çataklı “Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik olarak Kasım ayında gerçekleştirilen 23 bin 96 operasyonda 29 bin 100 kişi gözaltına alınmış, bin 970 kişi adli makamlar tarafından tutuklandı” şeklinde konuştu.


Düzce'de 23 Kasım'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depreme ilişkin de konuşan Çataklı, "Düzce depremi müdahale ve iyileştirme çalışmaları çerçevesinde bugüne kadar toplam 6 bin 635 personel ve bin 97 araç görevlendirilmiş olup şu anda 3 bin 101 personel ve 663 araç göreve devam etmektedir. Hasar tespit çalışmaları sonucunda, 59 bin 852 bina, 156 bin 998 bağımsız bölüm incelenmiştir. Tespit edilen toplam acil yıkılacak, ağır hasarlı, yıkık konut sayısı 899’dur" ifadelerini kullandı.

 



Etiketler: