728x90
Kayıp gençler 45 saattir kazılan kuyuda ölü bulundu !

Denizli'de  kendilerinden 5 gündür haber alınamayan İsmail Yalçın ile Hasan Akköse'den kötü haber geldi. İki gencin cansız bedeni 45 saat sonra 26 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu. 

Aramalar, şüphelilerin itirafları üzerine Serinhisa ilçesi, Cumhuriyet mahallesinde Develikuyu mevkii olarak anılan bölgede yoğunlaştırılmıştır. Bu alandaki bir su kuyusuna atıldıktan sonra üzerlerine taş ve toprakla doldurulduğu öğrenildi. İki gencin cenazelerine ulaşmak için üç iş makinesi bölgeye getirildi.

Kuyuya paralel bir başka noktadan yapılan kazı çalışmaları yaklaşık 48 saat sürdü. İtfaiye ekipleri 26 metre derinlikte süren kazının son bölümlerinde cesetlere zarar vermemek amacıyla iş makinleri kullanılmadı. Elle 5 saat süren bir çalışma ile günün ilk ışıklarında cesetler bulundu. 

Cesetlerin taşınmış olduğu hakkında bir idda ortaya atıldı.

Şüphelilerden Mustafa A.'nın iki genci ormanlık alana çağırdığı buradan çıkan tartışmayla tüfek ile vurularak öldürüldüklerini iddia edildi. 19 yaşında olan Hasan Akköse başından vurularak öldüğünü 17 yaşındaki İsmail Yalçın ise kaçmaya çalıştığı sırasında tüfek ile vurularak öldürüldüğü iddia edildi.  Cesetlerin bir gün ormanlık alanda bekledikten sonra bulundukları kuyuya atılarak üzerinin kapatıldığı belirtildi. 

Olayla ilgili olarak adliyeye çıkarılan toplam 9 şüpheliden 7'si tutuklandı. İki şüpheli ise  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.