728x90
Necati ÅžaÅŸmaz Açıkladı! Kurtlar Vadisi Ekranlara Geri Dönüyor

Yayınlandığı döneme damga vuran fenomen yapımlardan biri olan Kurtlar Vadisi, uzun zamandır ekranlarda yer almasa da hala ilgiyle takip ediliyor ve sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. TRT Müzik'te Mazhar Alanson'un konuÄŸu olan ünlü oyuncu Necati ÅžaÅŸmaz yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerinin çekimlerine Ocak ayında baÅŸlanacağını haberini verirken açıklamaları sosyal medyada büyük ilgi gördü.  

 

TRT Müzik'te Mazhar Alanson'un konuÄŸu olan ünlü oyuncu Necati ÅžaÅŸmaz yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerinin çekimlerine Ocak ayında baÅŸlanacağını haberini verirken açıklamaları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Türk televizyonlarının efsane dizilerinden olan Kurtlar Vadisi, geri dönüyor. Dizide "Polat Alemdar" karakterini canlandıran Necati ÅžaÅŸmaz, ocak ayında çekimlere baÅŸlayacaklarını açıkladı. Türkiye'de bir neslin birlikte büyüdüÄŸü efsane Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili herkesi heyecanlandıran müjdeli geliÅŸmeler yaÅŸanıyor. Necati ÅžaÅŸmaz, Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü sanatçı Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayan ÅžaÅŸmaz, Kurtlar Vadisi hayranlarını sevinçten havaya uçuran bir haberi de verdi.

 

 

"Ocak ayını görürüz baÅŸlamak için"
 

 

Önümüzdeki aylarda çekimlere baÅŸlayacaklarını açıklayan ÅžaÅŸmaz, "Åžu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz baÅŸlamak için" dedi. Ünlü oyuncu, "397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. DeÄŸerli ancak çok yorucu bir iÅŸti. Bir ara verelim diye düÅŸünmüÅŸtük. Artık tekrar istenmeye baÅŸladı dizi. Nasipse olacak" ifadelerini kullandı.

 

 



Etiketler: