728x90
Pazaryerlerinin E Ticarete Başlayan Firmalara Faydaları

E ticarete başlamak için nedenlerimiz oldukça fazla

Öncelikli olarak e ticarete başlarken ciddi bir eğitim sürecinden geçmeliyiz
Sadece kendi firmalarımız ve ürünlerimiz üzerinden değil tüm pazaryerinde aktif olarak yer alıp güzel bir başlangıç yapmak mümkün!
Doğru ürünü; doğru reklamla birleştirip tüketicileri ürünle ilgili doğru beklentide tutarsak hem ürünün kalitesi , hemde üründen beklenen performans doğru orantıda olup , ürüne karşı duyulan güven yüksek oranda olacaktır .
E ticarete başlayan tüm firmalarımızın müşteri memnuniyetini en üst safhada tutmaları , kaliteli ürünleri tüketiciler ile buluşturmaları rüştünü kısa sürede
kanıtlamaları için güzel bir yöntem olacaktır .

Ayrıca tüm pazaryerlerinin basın yönünden güçlü olması ve reklama yüksek bütçe ayırmaları yeni başlayan firmalara katkı sağlamaktadır . Hiç bilinmeyen bir firma bile bu pazar yerlerinde puanlandırma sistemi ile birlikte doğru ve kaliteli hizmet sunduklarını kanıtlamaktadır.

Konu böyleyken belli başlı konularda  ilgi odağı olan pazar yerlerinin e ticarete olan ilgiyi arttırması söz konusu olmuştur .
Ürünlerin pazaryerlerinde oluşabilecek reklam bütçesini de hesaplayarak ürün bedellerini internet ortamında doğru seviyede tutmaları  zorlayan rekabet koşullarında  firmaları zorlaşmasa kar zarar dengesini doğru hesaplayarak yaşadığımız  zor dönem içerisinde ayakta rahatlıkla kalmalarını sağlayacaktır…
E ticarette doğru güvenilir ve kaliteli ürünleri internet ortamından tüketicilere ulaştırılması tüm ülkenin ekonomik açıdan da yararına olacaktır.
Hazır bu süreçte insanların alışkanlıkları değişmiş ve online ticarete daha çok ilgi duyarken firmaların ulaşabilirliğini arttırmak firma ve tüketici açısından faydalı olacaktır .

Yazar:

Burçin Deniz Özkan
e-ticaret strateji ve yönetimi uzmanı