Sosyal Medyada Gündem Olan İddialar Sonrası Bülent Ersoy’dan Nihat Doğan’a Dava
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sosyal medyada yayılan bir restorandaki görüntüler sonrası ortaya atılan “evli erkekle yemek yiyordu” iddialarına yönelik olarak Nihat Doğan’a karşı hukuki işlem başlatacağını duyurdu.
Sosyal medya platformlarında dolaşan bir videoda, Ersoy’un bir restoranda evli bir erkekle birlikte yemek yediği öne sürüldü. Magazin programcısı Nihat Doğan ise bu görüntülerle bağlantılı olarak “Ersoy’un yanındaki kadın o adamın eşi, sanatçı da sevgilisi” şeklinde bir açıklama yaptı. Ersoy ise iddiaları net bir dille reddetti ve “Yanımdaki kadın, o kişinin ‘abla’sıdır; ailece çıkılan bir akşam yemeğiydi” ifadesini kullandı.
Ersoy, yaşananlarla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:
“İddia edildiği gibi bir yaşam tarzım asla bulunmamaktadır. Bu tür söylentiler hem beni hem de dostlarımın etik değerlerini derinden sarsmaktadır. Gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.”
Sanatçı, kişilik haklarına ve itibarına yönelik olduğunu belirttiği bu iddialar karşısında medya üzerinden yapılan açıklamalara ve sosyal medya paylaşımlarına karşı hukuki yollara başvuracağını duyurdu. Davanın ne zaman açılacağına dair net bir tarih henüz paylaşılmadı.

