728x90
Suzan Kardeş Afetzede Çocuklar İçin Yardım Çağrısı Yaptı!

YEKÜV Vakfı Depremzede Çocuklar İçin Yeni Proje Başlattı!

 

 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin vurduğu 11 ilde depremin ilk gününden beri yardımlarıyla faaliyet gösteren sanatçı Suzan Kardeş depremzede çocuklar için bir kez daha kolları sıvadı.

 

Magazinkolik’in aktardığına göre, YEKÜV Vakfı’nın eğitim gönüllüsü olarak çalışan ve adına vakıf içinde de fon kurulan sanatçı bir süre önce öğrenciler için ücretsiz konser de vermişti.

 

Depremin ilk gününden beri sesi olan Suzan Kardeş, projenin maddi olarak desteklenmesi adına iş,sanat ve cemiyet hayatının yanı sıra deprem bölgesi için eğitim bağışçısı olmak isteyen herkese destek çağrısı yaptı.

 

Ünlü sanatçı “Ülke olarak adeta kenetlendik. Hemen her alanda bölgeye destek ve yardım yağıyor. YEKÜV Vakfı’da depremzede çocuklarımızın eğitim hayatlarına dokunmak üzere önemli bir proje başlattı. Bende elimden geldiğince projenin duyulması ve sayının artması adına çaba harcıyorum. Yüz öğrenci sayısının daha fazla olması için bağışçı olarak çocuk okutalım” ifadelerini kullandı.

 

Proje ile belirlenecek beş ortaokul ve lisede eğitim gören toplam yüz öğrenciye burs şartlarını sağladıkları sürece üniversiteyi bitirene kadar karşılıksız burs verilecek.

 

 

https://www.magazinkolik.com/suzan-kardes-depremzede-ogrenciler-icin-yekuvun-sesi-oldu-94145h.htm

 

 



Etiketler: