728x90
TOFD, KURBAN BAYRAMI BAĞIŞLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİYOR!

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. “Vekâleten Kurban Kesimi” ve “Kesimsiz Kurban Bayramı Bağışları” ile yıl boyunca eğitimden sağlığa kadar tüm alanlarda omurilik felçlisi bireylerin hayatlarını iyileştirerek destek oluyor.

20 yılı aşkın süredir omurilik felçlisi bireylerin hayatlarını iyileştirmek için bağışçıları ve gönüllüleriyle Türkiye’nin her yerinde çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), Kurban Bayramı’nda da yardımlarına devam ediyor.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Semra Çetinkaya, “Her yıl olduğu gibi bu yılda bağışlarımızın destekleri ile Kurban Bayramı’nda başta omurilik felçlisi olmak üzere tüm engelli gruplara desteklerimizi arttırmak istiyoruz. Bu kapsamda başlattığımız Vekaleten Kurban Kesimi ve Kesimsiz Kurban Bayramı bağışları ile yıl boyunca eğitimden sağlığa ve tekerlekli ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız.” dedi.

“Kesimli ve Kesimsiz Kurban Bayramı Bağışlarını Kabul Ediyoruz”

Vekaleten Kurban Kesimi ile bağış yapmak isteyen kişiler için, uzman veterinerler eşliğinde kurbanlıklarımızı hijyen kurallarına ve dini usullere, vekaletleri bağışçılarımızdan teslim alan dernek görevlilerimiz eşliğinde kesimleri gerçekleştiriyoruz.” diyen Çetinkaya bağışların nasıl yapıldığı hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kesilen kurban etleri Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk omurilik felçlisi bireylere özel bakım hizmeti veren Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi’mizde ücretsiz bir şekilde bakım gören omurilik felçlisi misafirlerimizle paylaşılırken, ihtiyaç sahiplerine de dağıtımı gerçekleştiriliyor. Kesim işlemi arzu etmeyen bağışçılarımız ise, “Kurban Bayramı Bağışı” olarak uygun gördükleri miktarda bağış gerçekleştirebiliyor. Kesimsiz gerçekleşen bayram bağışları ile yıl boyunca psikolojik, sosyal, medikal destek alan ve manuel sandalye ihtiyacı engelli bireylerimizin ihtiyaçları için kullanıyoruz.  Bağışlar tamamlandıktan sonra da teşekkür sertifikaları kendileri ile paylaşılıyor. “

“Yardımları şeffaflık ve titizlikle yürütüyoruz”

“Kamu yararına çalışan bir dernek olarak 23 yıldır, bağışçılarımızdan ve desteklerimizden gelen her kuruşu doğru kişilere, doğru şekilde onları incitmeden ulaştırıyoruz. Şeffaf ve güvenilir bir çalışmayla bu yılda aynı titizlikle Kurban Bayramı bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu yıl Kurban bağışlarını omurilik felçlileri yararına kullanmak isteyen herkesi Ziraat Bankası’nda “Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği” hesap adıyla yer alan TR16 0001 0016 7211 3660 5550 01 IBAN numaramıza havale/EFT yaparak ya da https://www.tofd.org.tr/kurban-bagisi linki üzerinden detaylı bilgi alarak kredi kartıyla kolay bağış yapmaya davet ediyoruz.”

Kurban Bayramı Bağışı Bedelleri:

              Büyük Baş 1/7 Hisse Bedeli : 4.800 TL
              Küçük Baş Kurban Bedeli : 3.300 TL
              Kesimsiz Kurban Bayramı Bağışı : 2.250 TL

** Banka aracılığıyla gerçekleştirmiş olduğunuz bağışlarınızdan sonra 0212 661 16 61 numaralı telefondan TOFD’ye ulaşmanız ve bağışınızla ilgili iletişim bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir. Aksi durumda çıkabilecek herhangi bir aksaklıktan TOFD sorumlu tutulamaz.