728x90
Twitter’dan Yeni Özellik:Blue For Business!

Twitter'da Yeni Dönem!

 

 

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, mavi tikin aylık abonelik sistemini kullanıma açarak  Twitter kullanıcılarının  yalnızca 8 dolar karşılığında mavi tike sahip olmasını sağladı.

 

Platform işletme hesapları için farklı renkli onay işareti sunarken kullanıcıların diğer hesapları taklit etmesi ve mavi onay işaretini kötüye kullanmasını engellemek için de yeni önlemler aldı.

 

 

Mavi Onay Rozeti

 

Twitter taklit hesapların önüne geçmek için tik verilecek hesaplara geçerli bir telefon numarası bağlanması gerekeceğini, ayrıca kullanıcı adı veya profil fotoğrafı değiştirilen hesapların, değişikliğin Twitter tarafından gözden geçirilmesine kadar, tiklerinin kaldırılacağını duyurdu. Kurallara uymayan hesapların ise askıya alınacağını belirtti.

 

Altın Onay Rozeti

 

Twitter kademeli olarak, "resmi" onay rozetini, işletme hesapları için altın renkle, devlet ve çok taraflı hesaplar için gri onay işaretiyle değiştireceğini açıkladı.

 

Elon Musk yaptığı açıklamada “Şirketler için altın renkli, hükümetler için gri renkli, bireyler için ise mavi renkli (ünlü olsun ya da olmasın) doğrulama işareti kullanılacak. Tüm doğrulanmış hesaplar, işaret etkinleştirilmeden önce manuel olarak doğrulanacaktır. Bu durum acı verici ama gerekli” dedi.

 

 

 

 



Etiketler: