728x90
Uriel Salnaitis Nerdesin Şarkısının Klibinin Yakında Platformlarda Olacağını Söyledi!

Kendisine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada "Nerdesin" coverının resmi klibinin yakında tüm dijital platformlarda yerini alacağını söyledi. 

 

Kendisine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada "Nerdesin" coverının resmi klibinin yakında tüm dijital platformlarda yerini alacağını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada "Nerdesin" coverının resmi klibinin yakında tüm dijital platformlarda yerini alacağını söyledi. 

 

Son dönemde kendine has müzik tarzıyla coverladığı 80’ler ve 90’lar şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada Zeynep Talu’nun sözlerini yazdığı Regina’nın “Day By Day” şarkısının Türkçe versiyonu “Nerdesin” şarkısının resmi klibinin yakında Youtube ve tüm dijital platformlarda yayında olacağını belirtti.

 

uriel salnaitis in nerdesin sarkisinin resmi klibi yakinda tum dijital platformlarda

 

Yakın bütün dijital platformlarda!

 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada Zeynep Talu’nun sözlerini yazdığı Regina’nın “Day By Day” şarkısının Türkçe versiyonu “Nerdesin” şarkısının resmi klibinin yakında Youtube ve tüm dijital platformlarda yayında olacağını belirtti.

Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada “Daha önce kulüpte çektiğimiz Nerdesin şarkısının resmi klibi için çalışmamızı tamamladık. Çok renkli bir koreografi gösterisi hazırladık ve bunun için çok çalıştık. Bu şarkı benim için çok özel bir şarkı ve beni çok eskilere götürüyor. Bu şarkı ile beraber başarı ivmemizi daha yukarı çıkaracağımıza inancım tam. İzleyeceklerin de mutlaka bu özel klibi çok beğeneceklerine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.