728x90
Whatsapp'a Yeni Özellik Geliyor!

Dünya'nın bir numaralı mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir özelliğe daha kavuşuyor. Meta bünyesinde faaliyetlerine hız kesmeden devam eden ve uygulamayı sürekli olarak geliştiren WhatsApp "Rahatsız Etmeyin" modunu test etmeye başladı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kendilerini arayan kişilerin çağrılarını görmeyecek ve otomatik olarak reddedilecek.

 

WABetaInfo'dan haberine göre; Dünya'nın bir numaralı mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir özelliğe daha kavuşuyor. Meta bünyesinde faaliyetlerine hız kesmeden devam eden ve uygulamayı sürekli olarak geliştiren WhatsApp "Rahatsız Etmeyin" modunu test etmeye başladı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kendilerini arayan kişilerin çağrılarını görmeyecek ve otomatik olarak reddedilecek. Dünya üzerinde aktif olarak 3 milyar kullanıcısıyla en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni bir özellik getirmek için çalışmalara başladı. Sürekli olarak gelişmeye ve kullanıcıların tepkilerine kulak veren WhatsApp "Rahatsız Etmeyin" modu ile uygulamayı daha kullanışlı hale getirecek. Otomatik olarak reddedilecek. WhatsApp şu an test aşamasında olan "Rahatsız Etmeyin" modu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. WhatsApp'ın Beta kullanıcılarının erişimine sunduğu özellikte "Rahatsız Etmeyin" modunu açan kişiler gelen çağrıları görmüyor.

 

Karşı tarafın haberi olmayacak! 

 

Rahatsız Etmeyin modu açıldığı zaman karşı tarafın bundan haberi olmayacak. Gelen çağrılar kısmında bu mod açıkken arayan birisi olduğu zaman ise "Rahatsız Etmeyin Tarafından Susturuldu" etiketi yer alacak. Şu an için henüz test aşamasında olan özelliğin bütün kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz açıklanmadı.