728x90
Zükkan – Hepsi Bir Arada, Hızlı Kurulumlu E-Ticaret Sistemi

Gelişen teknoloji ve artık her evde olan bilgisayarlar sayesinde hızla büyüyen e-ticaret pazarında herkes kendi sanal mağzasını açabiliyor.

ilk başta yazılım tasarım güvenlik sertifikası sanal posların uygulanması v.s. gibi büyük masraflar gerektiren yatırımlardan dolayı gözünüzü korkutabilir. Fakat Yazılım üreticileri bunun içinde aleternatifler üretmiş herşey dahil olarak hazırlanan paketlerle web sitenizin alan adını belirlemek ve satıcağınız ürünlere karar vermek yetiyor.

Bu hizmeti veren şirket Zukkan sunduğu e-ticaret paketleri yıllık bedel üzerinden e-ticaretle uğraşmak isteyen müşterilerine çok çeşitli avantajlar sunuyor. Zukkan e-mağzacılık projesinin sahibi Anatolia System Genel Müdürü Emrah Yedekci e-ticaret paketleri ile ilgili benzerlerinden farklı olark çok daha fazla avantaj sunduğunu bu sisitem de e-tüccarın ihtiyacı olan herşey düşünüldüğünu bunun yanında olmasa olmaz olan reklam desteği ve ürünlerinizin fotoğraflarının çekimide bu paketlerin içinde yer aldığını belirtiyor. E-ticaret sitesi sahibine ise sadece kaliteli hizmet vermek düşüyor.