728x90
AK Parti'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Kimdir?

AK Parti Avcılar'da kimi, hangi adayı gösterdiği merak konusu haline geldi. 2024 Yerel seçimlerinde İstanbul Avcılar belediye başkan adayı belli oldu. Gözler Avcılar adayında. AK Parti'nin Avcılar belediye başkan adayı kim oldu? İstanbul ilçesi Avcılar'da AK Parti belediye başkan adayı olarak kimi gösterdi?

AK PARTİ İLÇESİ AVCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti'nin Avcılar belediye başkan adayı Abdullah Küçükoğlu oldu.

ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU KİMDİR?

Abdullah Küçükoğlu 1978 yılında Ankara Çankaya'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi, Maliye Bölümünde tamamlamıştır. 2001 yılında AK Parti'nin kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak siyasete başlamıştır ve 22 yıldır çeşitli kademelerde görev almıştır.

İlçe yönetim kurulu üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, İBB. Başkanlık Divan katipliği ve İBB. Deprem Doğal Afet Komisyon üyeliği, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği, AK Parti İstanbul İl Teşkilat Komisyonu üyeliği, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. İstanbul ve Bulgaristan'da bulunan tekstil ve kimya sektörlerinde ticaret yapmaktadır. Evli, bir kız ve bir erkek çocuk babasıdır.