728x90
CHP'de Avcılar'a yeni bir soluk: Doç. Dr. Mimar Gülay Yedekci

CHP Genel Merkezi, il ve ilçe örgütlerine gönderdiği genelgeyle yerel seçimler için aday adaylığı sürecini başlattı. 21 Kasım'da başlayan ve 28 Kasım'da sona erecek başvuru sürecinin ardından, il ve ilçe örgütleri tarafından önseçim veya temayül yoklaması yapılacak. Önseçim veya temayül yoklaması sonucuna göre adaylar belirlenecek. Kulislerde ise adaylık açıklaması yapacak isimler sızmaya başladı.

 

Avcılar'a CHP'den adaylık için öne çıkan isimler arasında, 25. ve 26. dönemde CHP milletvekilliği yapmış ola Doç.Dr. Mimar Gülay Yedekci var. 

 

Doç.Dr. Mimar Gülay Yedekci özellikle uzmanı olduğu Üniversitlerde ders verdiği kentsel dönüşüm konusunda birikimlerini İstanbul’un deprem kuşağında bulunan ilçelerine de tam bir eş güdüm içerisinde Avcılar Belediye Başkanı olarak yapacağı çalışmalar ile aktarmak istiyor.

 

Yedekçi partinin gençlik kollarından gelen, Fatih Gençlik Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra İstanbul İl Gençlik Kolları’na “Atama” ile görevlendirilmek istediği zaman bunu “Atama yöntmini ilkesel olarak doğru bulmadığı” için reddederek dikkatleri üzerine çekmişti.

 

Yedekçi 25. dönemde ise önseçimi kazanarak aday olduğu İstanbul’dan milletvekili seçildi. Sıklıkla televizyon ekranlarında da CHP’nin politikalarını anlatan “Ekran yüzü” olmuştu.

 

 

Avcılar'a CHP'den adaylık için öne çıkan isimler arasında, 25. ve 26. dönemde CHP milletvekilliği yapmış ola Doç.Dr. Mimar Gülay Yedekci var.


Etiketler: