728x90
Dünya Kupası'nda Arjantin Yenilgisine Tepki Gösterdiler!

2022 Katar Dünya Kupası yarı final maçında Arjantin ile Hırvatistan, Lusail Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Her iki ülkenin taraftarı karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken, seremonide sahaya dev Dünya Kupası getirildi ve şovlar yapıldı.

 

2022 Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin'e 3-0 kaybederek evine dönen Hırvatistan'da Luka Modric, hakem Orsato'nun kararlarına tepki gösterdi. 37 yaşındaki yıldız futbolcu Lionel Messi ile ilgili de açıklama yaptı. 2022 Katar Dünya Kupası yarı final maçında Arjantin ile Hırvatistan, Lusail Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Her iki ülkenin taraftarı karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken, seremonide sahaya dev Dünya Kupası getirildi ve alevli şovlar yapıldı. Tribünlerde mavi-beyazlı taraftarların daha fazla olması dikkat çekti. Gol perdesini 34'te penaltıdan Messi açtı.

 

Hırvatistan dev turnuvaya havlu attı

 

Premier Lig devi Manchester City'de forma giyen Alvarez, başarılı oyununu duble yaparak taçlandırdı. Genç oyuncu 39 ve 69'da ağları iki kez havalandırarak galibiyette Messi ile birlikte başrolü oynadı. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Tangocular, tarihinde 6. kez finale yükselme başarısı gösterdi. 2018 Dünya Kupası finalisti Hırvatistan ise bu sonuçla dev turnuvaya havlu attı.

 

 



Etiketler: