728x90
Galatasaray 4. Hazırlık Maçına Çıktı!

Süper Lig'de Dünya Kupası arasına ikinci sırada giren Galatasaray, liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Dünya Kupası arasında Antalya'da kampta bulunan sarı-kırmızılı ekip, 4. hazırlık maçına çıktı. 

 

Süper Lig'de Dünya Kupası arasına ikinci sırada giren Galatasaray, liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Dünya Kupası arasında Antalya'da kampta bulunan sarı-kırmızılı ekip, 4. hazırlık maçına çıktı. İtalya Serie A ekibi Lazio ile karşılaşan Galatasaray, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ortalık bir anda birbirine girdi. İki takım futbolcularının yaşadığı sert tartışmaya Okan Buruk müdahale etti.  Devre arasından adeta golle dönen Lazio, Luis Alberto'nun 17. saniyedeki golüyle 2-1 öne geçti. İkinci yarıda daha çok pozisyona giren taraf olan Galatasaray, aradığı golü bulamadı. Maç 2-1 Lazio'nun üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, Dünya Kupası arasında yaptığı 4. hazırlık maçında da galip gelemedi.

 

Galatasaray, Antalya kampında da ikinci müsabakasına çıktı

 

İlk 2 hazırlık maçını İstanbul'da oynayan Galatasaray, Antalya kampında da ikinci müsabakasına çıktı. İstanbul'da İspanyol takımlarından Rayo Vallecano'ya 1-0, Villareal'e ise 4-3 yenilen sarı-kırmızılı ekip, Antalya'daki ilk hazırlık maçında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray, Antalya'daki ikinci, genelde ise 4. hazırlık maçını İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio ile yaptı. Okan Buruk'un öğrencileri Lazio müsabakasını da 2-1 kaybetti. İtalyan ekibinin 27 yaşındaki kanat oyuncusu Mattia Zaccagni, 60. dakikada Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram'a çok sert bir faul yaptı. 

 

Patrick van Aanholt, Zaccagni'nin boğazına yapıştı

 

Bir hayli kızgın olduğu gözlenen Sarı Kırmızılılar'ın Hollandalı sol beki Patrick van Aanholt, Zaccagni'nin boğazına yapıştı. Teknik heyetlerin de olaya dahil olmasıyla gerginlik sona ererken Emin Bayram oyuna devam edemedi ve yerini Hamza Akman'a bıraktı. Bir öncesi pozisyonda Fredrik Midtsjo ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalmasına rağmen oyunun devam etmesine çok öfkelenen Zaccagni, Emin'e yaptığı faulüyle sarı kart gördü. Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, kızgın olan van Aanholt'u da kenara alarak Kazımcan Karataş'ı oyuna sürdü.



Etiketler: