728x90
Madonna'dan Kahramanmaraş Depremi Ve AHBAP Paylaşımı!

Madonna Türkiye için yardım çaÄŸrısında bulundu. Ünlü ÅŸarkıcı Madonna, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda AHBAP'a bağış yapmaya çağırırken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Madonna, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda AHBAP'a bağış yapmaya çağırırken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ÅŸarkıcı Madonna, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda AHBAP'a bağış yapmaya çağırırken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Herkes 14 Åžubat Sevgililer Günü'nde aÅŸktan bahsediyor. Hadi aÅŸkımızı ve iyileÅŸtirme enerjimizi Suriye ve Türkiye'de binlerce insanı evsiz bırakan ve öldüren depremden etkilenen insanlara gönderelim. 33.181 kiÅŸi öldü. Çok fazla insan iÅŸini, evini ve sevdiklerini kaybetti. Birçok kent haritadan silindi. Bu kalp kırıcı. Bağış yapmak için en iyi yer AHBAP.org" ifadelerini kullanan Madonna sosyal medyada gündem oldu. 

 



Etiketler: